Спа и уелнес

ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА МИНЕРАЛНАТА ВОДА

Дегенеративни и възпалителни заболявания (в ремисия):

  • Артрозоартрити
  • Коксартрити
  • Ревматоиден артрит
  • Анкилозиращ спондилоартрит

 

Периферна нервна система:

  • Дископатии
  • Радикулити
  • Плексити
  • Полирадикулоневрити

 

След оперативни интервенции на опорно-двигателния апарат:

  • Посттравматични състояния
  • Постоперативни състояния

 

Сауна - хотел Sirius Beach
Парна баня в хотел Сириус

Парна баня

Чудодейният ефект на парната баня е известен още от древността. В наши дни това е отлично средство за възстановяване на силите от напрегнатия градски живот и за пречистване на организма.

сауна

Доказано е, че редовното използване на сауна повишава имунитета и може да предотврати заболяване при хора, които имат първоначални симптоми на настинка или грип. Един от големите ефекти на сауната върху тялото е детоксикацията, която стимулира освобождаването на натрупаните в тялото токсини чрез ускоряване на химическите процеси в тялото.

Солна стая

Халотерапията е естествен метод за профилактика и лечение на много заболявания. Осъществява се с помощта на халогенен генератор, който стои в помещение, като целта е да се постигне здравословна среда чрез микроклимат в близост до солната пещера или морския бряг. Халотерапията облекчава здравословни проблеми и се прилага най-вече при хора с респираторни заболявания и кожни състояния.

Арома сауна

Леките ароматни есенции създават отпускаща атмосфера. Арома сауната е лека и в комбинация с различни лечебни растения – билки, клонки от широколистни и иглолистни дървета, шишарки и др. Отличава се с това, че при нея се акцентира върху благотворното действие на лечебните растения, а не върху топлинния ефект. Билковата сауна има благоприятен ефект върху дихателната система, кожата и косата. Също така е една от най-добрите терапии в борбата със стреса и напрежението.

Солна стая - Sirius Beach хотел
Инфинити басейн с минерална вода - Sirius Beach хотел

БАСЕЙНИ

Минералният извор е на 20 м от хотела, с температура на водата 45ºC. Захранва директно вътрешния и двата външни инфинити басейна с натурална био термална вода. За по-доброто усвояване на лековитите качества на минералната вода помагат и осемте хидромасажни дюзи и трите водопада, разположени във вътрешния басейн.

ДЖАКУЗИТА

Хотелът разполага с вътрешно и външно джакузи. Вътрешното е подходящо за максимум четирима. Външното е 6-местно. То е разположено на самия морски бряг и позволява да се насладите на здравословния ефект на хидромасажа и невероятен изглед към морския хоризонт.

Previous slide
Next slide